boktips: Pittstim

Hej tänkte tipsa om en bok som jag fick i Julklapp av min kära Svärmor boken heter: Pittstim
jag vet lite komiskt namn men jag tycker att alla ungdomskillar ska läsa den här boken för man känner verkligen igen sig själv i den! orkar inte skriva mina egna tankar om boken och så. Så här kommer det som stod på adlibris hemsida: 

Pittstim - en antologi om pissbomber, skogsporr och kärlek vill föra ett samtal om hur det är att vara kille, och hur olika killar kan vara. Redaktörerna Inti Chavez Perez och Zanyar Adami har bett 15 unga män, några kända, andra okända, att skriva direkt till Sveriges unga killar om vilka villkor, förväntningar och erfarenheter som unga killar bär runt på. Det handlar om våld, otrohet, kriminalitet, kärlek, sexualitet och taskig kvinnosyn. Här berättar både snälla killen och den fängelsedömde hårdingen, den politiskt engagerade och den festglada fjollan. Alla berättar sanningen om vad de gjort och varför. Det som förenar dem är deras olikhet och att de bryter tabun om vad som är en god man. För vad är egentligen en man?

pittstim

Freeport, Kungsbacka och The Town!

Lyle and scottEmilio Jeaniousfreeport
eller

Tjenare idag har man då varit iväg med familjen och kollat lite kläder och så på Freeport i Kungsbacka. Måste bara säga att jag blev chockad över priserna as bra ställe, fick köpt mig en tröja och ett par byxor på MQ! bilder kommer längre ner. Ikväll blir det bio med brorsan vi ska in och se på The Town på Bergakungen idag 20:50 redan bokat biljetter så väldigt trevlig dag!

See you later







bara tomma ord kvar..

detta inlägg gör jag mest för att jag vill skriva av mig lite

Jag är ingen oärlig person men just den här gången var jag tvungen att hålla det inne men det blev bara svårare och svårare att vara oärlig, du är inte värd att dra lögner för därför var jag bara tvungen att tala sanning. För du betyder grymt mycket för mig. Det gör ont i hela i mitt hjärta att veta att jag nu har sårat dig jag ångrar det jag gjort och jag hoppas du förstår det, jag kommer alltid tycka om dig på ett eller annat sätt det vill jag att du ska veta.

aa

Long time no see!

Tja tja vart i skolan och jag kom i tid!! stort + eftersom pappa alltid brukar köra mig på Tisdagar men idag tog jag mig upp ur sängen helt själv!, fett stolt var bara i skolan till 12.00 sen sluta vi då bestämde jag mig för att åka till Nordstan och kolla runt lite trevligt hitta ett par högtalare till min dator (:, de var väl allt c you later! pöss





Julstämning

Hej ber om ursäkt för dålig uppdatering har inte haft mycket tid till att blogga eller har helt enkelt vart för lat.
Idag har jag varit i skolan var på en föreläsning som hette I Say No Drugs riktigt bra föreläsning han som höll i det hela hade själv hållt på med droger i 2 års tid men nu var han självklart drogfri han var riktigt intressant som person och han var riktigt rolig och drog till sig uppmärksamhet alla som satt och lyssnade fick sig ett gott skratt. Imorgon är det ju fredag vilket är riktigt nice, har två lektioner imorgon Svenska och Estetisk Verksamhet och på Estetiska Verksamheten så ska vi till Göteborgs Konstmuseum så vi kommer förmodligen sluta tidigare och då ska jag handla juklappar, dock till 10st syskon ibland är det inte bra att ha många syskon!

aja ha det bra allihopa! / Niclas


profilbild


bloglovin