Övernattning hos Josefine

fötter

hej har precis kommit hem från Josefine, där jag sov över inatt. Igår kväll så såg vi på Lets Dance och åt tacos rätt mysigt faktiskt, inte träffat henne på jävligt länge så det var kul att se sin kompis igen och bara snacka av sig. Fick bli ett kort inlägg för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ciao

Zach Galifianakis

Zach Galifianakis är nog en av mina absoluta favorit komiker han är orginell med sin sjukt roliga humor!




Entourage och pris

Entourage

Entourage är förmodligen den bästa serien som finns i alla fall i mina ögon varje gång jag ser ett avsnitt så måste jag se ett till. Man fastnar verkligen för den här serien lätt Ari Gold är nog den skönaste karaktären i hela serien. Juste! jag har också fått mitt paket från Anton Kouba eftersom jag var en av 10 vinnare i hans blogg, Jag kommer hämta ut priset imorgon från Ica eftersom idag känner jag verkligen inte för att gå ut är helt slut efter skolan.

Please take care

hockey!

stek

Tjena idag har man varit på Backaplan och letat efter skor, tyvärr så hitta jag inga eller jo det gjorde jag men mina föräldrar tycker inte dom var tillräckligt varma. Våren är ju snart här hallå, aja skit samma just nu sitter jag i alla fall och kollar på reprisen mellan Sverige och Kanada i Junior VM. Shit vilken stämning de var den matchen, blir ju sjukt taggad!

Cya later!


trött, film och skor

Hejsan idag mår man väl inte 100% bra. Drack väl lite för mycket igår, vet inte riktigt hur mycket jag fick i mig. Det måste ju ha varit en del i alla fall. Just nu sitter jag här halvdöd och letar efter skor. Ska snart lägga mig i sängen och titta på film ska se The Tourist, med: Johnny Depp och Angelina Jolie i huvudrollerna verkar väldigt spännande!

Här nedanför har ni några skor jag funderar på att köpa ska nämligen iväg imorgon med min kära halvbror och min far och titta på skor.
legend kanga
Känga från Legend säljs på Scorett.se för 899:-
känga
Känga från Skopunkten.se 349:-
ankle boot
Ankle boot från Dinsko.se 799:-
bloglovin